Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de jeugdleden V.V.S.V.'09

Net als vorig jaar zal er een jeugdkamp georganiseerd worden. Dit zal plaatsvinden van donderdag 5 mei tot en met zaterdag 7 mei (hemelvaart) op ons sportcomplex. Het jeugdkamp is voor de jeugdleden van de kabouters tot en met de C-junioren.

 

Door middel van deze brief willen wij jullie op de hoogte brengen van de geplande activiteiten. Tijdens het jeugdkamp zijn wij van plan om veel voetbalspellen en andere actieve spelactiviteiten te organiseren. Ook is er tijd genoeg om daarnaast andere leuke dingen te doen. Ook zal er tijdens een dagdeel iets worden georganiseerd voor de allerkleinsten (kabouters). Uiteraard kan er ook weer geslapen worden in de tenten (zie opgave-formulier). Al met al dus veel gezelligheid! Meer informatie zal volgen, houdt hiervoor de website (kopje “Jeugdkamp”) van VVSV’09 in de gaten.

Om het jeugdkamp te organiseren willen wij eerst een inventarisatie maken van het aantal deelnemers. Natuurlijk hopen wij op grote belangstelling! Er wordt voor het jeugdkamp een kleine financiële bijdrage gevraagd van 5 euro per kind. Om de kosten voor de vereniging te beperken zal er 1 april (dit was 18 maart) een sponsorloop worden georganiseerd. Verdere informatie hierover volgt.

Voor de vriendjes en vriendinnetjes die (nog) geen lid van VVSV’09 zijn zal er een “open- ochtend/ middag” tijdens het jeugdkamp zijn. Tijdens deze ochtend/ middag kunnen ze kennismaken met voetbal en de voetbalvereniging VVSV’09.

Met deze brief hopen wij u enthousiast te hebben gemaakt voor het jeugdkamp 2016. Zou u, uw zoon of dochter, willen opgeven voor 20 maart aanstaande op het volgende mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag deze aanmelding voorzien van volgende gegevens: naam, leeftijd, team, wel/niet overnachten in tent.

Voor vragen en/of opmerkingen kan u te allen tijde contact opnemen met een van de onderstaande commissieleden.  

Met vriendelijke en sportieve groet,

 

Jeugdkamp-commissie VVSV’09:

 

Petra Woddema

Hans Steigstra

Irene Dijkstra

Jaap Tuma

Joyce van Dijk

 

NB: Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor verschillende taken. Interesse? Meld u aan bij een van de commissieleden of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .