Zaterdag 25 januari 14:00 uur

VVSV '09 1-VV Winsum 6

Zaterdag 29 februari vindt de jaarlijkse vergadering van de Club van 50 plaats. Dit keer vindt het plaats bij Eetcafé Neptunus. Voorafgaand aan de vergadering willen we de leden een stamppot buffet aanbieden, waarna de vergadering zal plaatsvinden. Aanvang 19:00 uur.

Graag willen we van te voren weten of u komt. De aanmelding zien we graag uiterlijk 18 februari via de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Club van 50

VVSV' 09 heeft een nieuwe trainer. Fokke Danhof keert terug op het oude nest als hoofdtrainer van de heren senioren. Daarnaast zal hij de jeugd JO14 wekelijks trainen. Na enkele gesprekken waren we er snel uit. We verheugen ons op de hernieuwde samenwerking en zien de toekomst met Vol Vertrouwen Samen Verder tegemoet. Bij de dames blijft Piet Ruchti als hoofdtrainer actief. Hij zal tevens de JO16 trainen.

Door beide heren de JO14 en JO16 te laten trainen, geven we gehoor aan de roep om op de jeugd in te zetten.
 

 

Het bestuur

We kregen het bericht binnen dat een aantal kinderen namens VVSV ‘09 langs de deuren gaan om geld op te halen voor de kabouters.

VVSV ‘09 heeft GEEN actie om geld in te zamelen. Elke actie door ons georganiseerd wordt op Facebook en/of de website aangekondigd. We vragen u daarom ook om geen geld aan deze kinderen te geven.