De KNVB heeft alle amateurvoetbalcompetities in Nederland stilgelegd tot 6 april vanwege het coronavirus. Alle voetbal gerelateerde activiteiten zoals trainingen en vergaderingen gaan ook niet door.

 

Om de ledenadministratie bij te werken en de leden op de hoogte te houden van de afspraken die gemaakt zijn op de afgelopen vergadering van 29 februari ontvangen we graag het emailadres waar we de informatie heen kunnen sturen.

Dit kun je doen door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bij voorbaat dank

Club van 50

Als voetbalvereniging hebben wij geconstateerd dat het steeds moeilijker wordt om op eigen kracht vooral de oudere jeugd zelfstandig in te vullen. Daarom zijn VVSV ’09, vv Kloosterburen en FC LEO sinds het begin van het seizoen met elkaar in gesprek om te onderzoeken of en in hoeverre samenwerking met de jeugd gewenst is.

Tot nu toe hebben we drie besprekingen achter de rug, waarvan één met een medewerker van de KNVB. De eerste indrukken zijn positief en daarom gaan we verder met het onderzoeken van de mogelijkheden. Hiervoor is een werkgroep samengesteld bestaande uit de volgende personen:

Jeroen Venhuizen            VVSV ‘09

Jordy Muller                    VVSV ‘09

Ron Bolt                         vv Kloosterburen

Joost Gerdez                   vv Kloosterburen

Tjipco Werkman              FC LEO

Pieter Boneschansker      FC LEO

 

Wij streven ernaar om u voor half april te informeren over de verdere ontwikkelingen.

VVSV' 09 heeft een nieuwe trainer. Fokke Danhof keert terug op het oude nest als hoofdtrainer van de heren senioren. Daarnaast zal hij de jeugd JO14 wekelijks trainen. Na enkele gesprekken waren we er snel uit. We verheugen ons op de hernieuwde samenwerking en zien de toekomst met Vol Vertrouwen Samen Verder tegemoet. Bij de dames blijft Piet Ruchti als hoofdtrainer actief. Hij zal tevens de JO16 trainen.

Door beide heren de JO14 en JO16 te laten trainen, geven we gehoor aan de roep om op de jeugd in te zetten.
 

 

Het bestuur