Zaterdag 22 februari

VVSV '09 1 - Stadspark 5

Als voetbalvereniging hebben wij geconstateerd dat het steeds moeilijker wordt om op eigen kracht vooral de oudere jeugd zelfstandig in te vullen. Daarom zijn VVSV ’09, vv Kloosterburen en FC LEO sinds het begin van het seizoen met elkaar in gesprek om te onderzoeken of en in hoeverre samenwerking met de jeugd gewenst is.

Tot nu toe hebben we drie besprekingen achter de rug, waarvan één met een medewerker van de KNVB. De eerste indrukken zijn positief en daarom gaan we verder met het onderzoeken van de mogelijkheden. Hiervoor is een werkgroep samengesteld bestaande uit de volgende personen:

Jeroen Venhuizen            VVSV ‘09

Jordy Muller                    VVSV ‘09

Ron Bolt                         vv Kloosterburen

Joost Gerdez                   vv Kloosterburen

Tjipco Werkman              FC LEO

Pieter Boneschansker      FC LEO

 

Wij streven ernaar om u voor half april te informeren over de verdere ontwikkelingen.

Zaterdag 29 februari vindt de jaarlijkse vergadering van de Club van 50 plaats. Dit keer vindt het plaats bij Eetcafé Neptunus. Voorafgaand aan de vergadering willen we de leden een stamppot buffet aanbieden, waarna de vergadering zal plaatsvinden. Aanvang 19:00 uur.

Graag willen we van te voren weten of u komt. De aanmelding zien we graag uiterlijk 18 februari tegemoet. Dit mag via de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., de app 0615026358 (Cor Brands) of op de lijst in de kantine.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Club van 50