Zaterdag 11 januari 2014  vond  voor de  3e  keer het gemengde onderlinge  zaalvoetbal toernooi van de voetbalvereniging VVSV’09 plaats in Leens, dat  wederom was  georganiseerd door de jeugdafdeling.

Het werd een fantastische dag met leuk, sportief voetbal en een gemoedelijke sfeer. De jeugd was per afdeling gemixt om het niveau verschil niet te groot te laten worden. De aftrap was om 9.00 voor de F jes, gevolgd door de teams van de E, D, C en meisjes Md en Mc.  Het is geweldig om te zien hoe de jeugd zich ontwikkeld en samen speelt, ondanks de onrust binnen de vereniging. (Er zijn  dan ook drie teams winterkampioen geworden:  De F1,  D1 en MD).

Om 18.00 was de jeugd uitgespeeld en konden de senioren, dames en B’s los. Er hadden zich  dit jaar 76  dames en heren opgegeven bij Roelof Rozema.  Deze werden gemixt en verdeeld over 12 teams.  Dit leidde tot onvoorspelbaar spelniveau en verrassende uitslagen.  Het plezier was er niet minder om!  Het enthousiaste publiek kon mee genieten van de virtuoze bewegingen van de jonge spelers, maar zeker ook van de soepele 45+ers  die niet onder wilden doen voor de jongere generatie.

De dames lieten zich van hun beste kant zien en dwongen respect af bij de heren. In de zaal ontlopen ze mekaar niet zoveel…  Echt leuk! Tegen 23.00 was de laatste wedstrijd gespeeld en konden de spelers zich opmaken voor de derde helft. Met een gloeiend hoofd konden ze zich storten op de bitterballen en samen napraten over deze gezellige avond. 

We kunnen spreken van een geslaagde dag!