zaterdag 7 juni 2014 was weer het Duurzaam Fokkens 4 tegen 4 toernooi in Ulrum. Het weer was prachtig, er waren 11 aanmeldingen met teams uit Ulrum, Appingedam en Gieten.  Alles was prima geregeld, er waren belegde broodjes en er waren hamburgers en knakworsten voor de liefhebbers.

De eerste wedstrijden waren allemaal poulewedstrijden en iedereen ging er voor om zich een plaats in de finale te spelen. Soms werd hier en daar dan ook niet geschroomd om een overtreding te maken. Maar verder is het een zeer vermakelijk en sportief toernooi geweest. Gelukkig heeft de aanwezige EHBO, niet 1 keer hun werk hoeven doen. En bij dezen wil ik natuurlijk de EHBO nog bedanken voor hun komst.

Na de poule wedstrijden gingen de teams tegen elkaar die in de poule op dezelfde plek waren geëindigd, met een kruisfinale tussen de nr. 1 en 2 van de poule. Dit leverden nog weer een aantal leuke spannende partijen op. De finale was tussen Team Jannie mosterd uit de fles uit Ulrum en Team vieze uit Appingedam. Na de eerste 20 minuten stond het 1 – 1 en kwam het op penalty’s aan. Maar de voetballers op het veld hadden hier natuurlijk geen enkele moeite mee. Dus werd door scheidsrechter C. Brands besloten de golden goal regel toe te passen. De winnende goal werd even later gemaakt door Team Jannie mosterd uit de fles. En deze mogen zich de terechte winnaar noemen van het toernooi.

Na de wedstrijden hebben de spelers nog lang na gezeten bij de kantine en was het een zeer geslaagde dag te noemen.

Bij dezen willen we natuurlijk iedereen bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Duurzaam Fokkens Sanitiem
Alle scheidsrechters
De EHBO
Alle vrijwilligers en iedereen die meegeholpen heeft deze dag weer mogelijk te maken.


Hier de volledige uitslag van het toernooi.

 1. Team Jannie Mosterd uit de Fles (Ulrum)

 2. Team Vieze (Appingedam)

 3. Innotiv (Appingedam)

 4. EHBO melden bij de wedstrijdleiding (Appingedam)

 5. FC Gieten (Gieten)

 6. Schier Teamke (Ulrum)

 7. Geen punt bij Karwei (Ulrum)

 8. Spekclub Ulrum (Ulrum)

 9. Team Ulrum (Ulrum)

 10. Skimmy en haar bitches (Ulrum)

 11. Peli dames (Appingedam)