Een update vanuit de jeugdcommissie. Zoals de meesten van jullie weten hebben we in de najaarsreeks van het afgelopen seizoen een serie trainingen gegeven samen met de voetbalschool. Deze trainingen vonden plaats op de woensdagavond. Het doel van deze speciale trainingen was tweeledig. Als eerste een leuke training voor alle jeugd! Ten tweede het verzamelen van verschillende oefening en hoe deze uit te voeren.

Elke aanwezige trainer is na de serie trainingen “gediplomeerd” en heeft een tas vol leuke oefeningen meegekregen. Ook is er na elke avond geëvalueerd en gesproken over hoe je om moet gaan met bepaalde situaties. Wij zijn van mening dat dit ons een aantal leuke avonden heeft bezorgd en niet geheel onbelangrijk veel “gereedschap” om de trainingen nog leuker te maken.

Na deze succesvolle najaarsreeks hebben we nagedacht over een vervolg, en die is er gekomen! Komend seizoen worden de trainingen van de F t/m C verzorgd door de voetbalschool met hulp van VVSV ’09. We praten over één avond in de week, de woensdagavond. De maandag blijft zoals we gewend zijn. In seizoen 2015/2016 zijn onze trainers nog beter geworden, het komende seizoen hopen we als spelers nog beter te worden!

Naast de trainingen van de voetbalschool gaan we ook een 4x4 toernooi voetballen in bepaalde trainingsweken. Dit houdt in de we onderling (op leeftijd ingedeeld) een aantal 4x4 toernooi avonden organiseren in plaats van de voetbalschooltraining. Meer info hierover volgt z.s.m.

Wij als club hopen dat we met deze samenwerking nog meer plezier kunnen beleven aan samen voetballen!

Check de link voor verdere info: VTS Het Verschil, de trainingen