Om 14.00 uur werd op Hemelvaartsdag in Ulrum het nieuwe kunstgrasveldje officieel in gebruik genomen. Officieel, want sinds het veldje er al ligt is het nog geen dag onbespeeld geweest.

 

Wethouder Kor Berghuis verrichte de officiële opening door de clubvlag, met enige moeite, te verwijderen van een bord aan het clubgebouw, met daarop de ‘spelregels’ van het kunstgrasveldje.

Tevens werden sponsoren Rabobank, Loket Leefbaarheid en Heiploeg bedankt voor de financiële steun, waardoor dit speelveldje mede mogelijk is gemaakt. Daarnaast werden ook alle kinderen die 19 april mee hadden gedaan aan de sponsorloop bedankt. Vier daarvan, die tot de beste 5 behoorden, werden naar voren gehaald en kregen een leuke attentie in de vorm van een voetbalshirt. Speciale aandacht was er voor Kevin Venhuizen, die maar liefst € 450,00 bijeengelopen had. Dat is bijna een kwart van het totaalbedrag van € 1875,75. Ook hij kreeg een mooi voetbalshirt.

Terwijl iedereen zich opmaakte om weer naar de het hoofdveld te gaan, waar leuke attracties waren opgesteld, nam Déni van Dalsem nog even de microfoon ter hand. De mede-eigenaar van VoetbalTechniekSchool ‘Het Verschil’ feliciteerde VVSV ’09 op deze eerste dag van de jeugdvoetbalkamp en bood een gratis clinic aan. Deze clinic zal aan het begin van het komend seizoen worden gehouden.

Hierna konden de kinderen in sprint naar het hoofdveld om nog even te ravotten, om tegen 15.00 uur door Déni en Stijn (VTS Het Verschil) onder handen genomen te worden.

De jeugdkamp van VVSV ’09 is nog tot en met zaterdag op sportpark ‘De Kley’ in Ulrum.

 Bron: de-marne.nieuws.nl